Roland XC 540Printul în format mare este cu siguranţă cea mai spectaculoasă formă de apariție a elementelor de identitate a firmei. Un magazin de prezentare decorat cu printuri de calitate şi design unic, o maşină decorată pe toată suprafaţa, sau un mare panou publicitar de exterior pot fi de foarte mare efect. Ne uităm zilnic cu mândrie la lucrările noastre executate în urmă cu chiar 4-5 ani, durabilitatea lor fiind consecința respectării tehnologiilor de lucru și al materialelor de calitate alese în mod corect.

Sistemul nostru de managementul culorilor garantează culorile aşteptate, cernelurile originale și imprimantele noastre Roland şi Seiko, precum şi folosirea mediilor de printare de calitate, asigură durata mare de viaţă a printurilor. Noi votăm calitatea!

Imprimăm pe următoarele materiale: banner, mesh, blueback, folie, hârtie foto, backlit, steag, folii PP , canvas, etc. Dimensiunile pot fi mici sau mari, de la etichete printate-tăiate până la bannere de câteva sute de metripătraţi.